Wie en waar

Wie?

Ik ben Barbera Vijver. Meer dan 13 jaar geleden bij een uitgeverij terechtgekomen. De wereld van de (geschreven) media beviel mij zó goed, dat ik ben blijven hangen en op meerdere afdelingen de kneepjes van het vak geleerd heb.

In 2008 ben ik voor mijzelf begonnen, een goede stap, zo bleek al snel. Voorheen was ik bijna uitsluitend gericht op uitgeverijen, maar inmiddels kan ik vele branches van dienst zijn. Ik heb veel leuke klussen en projecten mogen doen/begeleiden en inmiddels heb ik een duidelijk beeld van mijn sterke en zwakkere punten.

Ik maak graag onervaren schrijvers wegwijs in de wereld van het uitgeven en publiceren van een boek. Wat mag je nu wel en niet zo maar van internet overnemen, het lijkt allemaal zo makkelijk, maar op bijna alles wat op internet staat, zitten copyrights en mag je het dus niet klakkeloos overnemen. Ik draag graag mijn steentje bij om in die jungle van regels en taal toch een boek (met illustraties) te maken.

Ook vind ik het heel erg leuk om bedrijven die zich als een grijze muis in de massa voortbewegen op weg te helpen. Bijvoorbeeld door de huisstijl aan te pakken. Wat kleur in de presentatie naar buiten doet vaak al wonderen.

Een goede internetsite is vandaag de dag onmisbaar. De vindbaarheid op Google is belangrijk, maar teksten moeten ook nog prettig leesbaar zijn. Ik help zoeken naar de juiste balans.

Ik ben door cursussen, werkervaring, workshops en onbetaalde ervaringsstages heel all-round geworden. Iemand met een passie voor media en presentatie!

En door mijn grote netwerk van collega's, fotografen, ontwerpbureaus en promotiebureaus kan ik als een spin in het web zaken en contacten aan elkaar binden en tot een mooi eindresultaat komen.

Klinkt interessant? Neem contact op en dan gaan we samen eens rond de tafel zitten om de mogelijkheden voor ú te bespreken!

 

Waar?

RedactieVijver
Barbera Vijver
Korenmolenlaan 8
3404 DE  IJSSELSTEIN

06-44 364 381
0842-25 44 36
info@redactievijver.nl
LinkedIn

KvK Utrecht 30242510
BTW nummer NL 1740.34.271 B01

Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK te Utrecht onder nummer 30242510 en zijn op al onze offertes en orders van toepassing.